Алексей Заводюк: Один день з життя України майбутнього

Україна скоро стане спокійною, заможною, сонною, буржуазною країною. Політичне життя буде повільним, нудним та не багатим на події. Отже, незвичайний день України майбутнього.

Раніше всіх в цей день прокинулися журналісти, яким ще не виповнилося 23 роки. Десь до десятої ранку. Досвідчені акули пера, 23+, прокинулися пізніше, приблизно о 12-13 годині.

Депутати підтягуються в Раду десь до 12-ї, снідають, п'ють львівську каву та повільно обговорюють закони, які вони забули прийняти в минулому році і цього ніхто не помітив. Годині о 16-й українці почнуть заходити на Facebook та тихенько критикувати своїх обранців.

Десь о 17-й на роботу приїде президент, відсутності якого ніхто не помітив. У президента пробилося колесо на велосипеді. Слава Богу, що повз нього проїжджали НЕ опозиційно налаштовані велосипедисти та допомогли главі держави заклеїти велосипедну камеру. Потім вони посиділи, випили пива, поговорили за життя, і президент поїхав на роботу.

Приблизно годині о 18-й за терміновим викликом на роботу з'явився генпрокурор. Під прокуратурою лежав зв'язаний корупціонер з кляпом у роті.

- Де ви его знайшли? У нас же такої зарази вже давно нема?

- Ховався в підвалі у тещі, чорт его забирай. З часів Порошенко ще...

- От ви мені роботу знайшли хлопці. Хай би сидів далі в тому підвалі, курва.

- Ні, не можна. Це ж зрада буде!

- Може він москаль? Ви кляпа в нього витягніть з рота, хай заспіває щось.

- Путін – Хуйло! Ла – ла – ла – ла – ла…

- Та ні, не москаль. Але все одно ми тебе голубчику посадимо!

Десь у 18:15 до Києва з тещиної дачі прибув лідер опозиції і втомлено звернувся до нації з терміновим і надзвичайним зверненням, у якому сказав:

- Шановані українці! Я обурений. Президент нашої квітучої країни сьогодні пробив скат на велосипеді. У мене як у опозиції з'явилося питання, де він знайшов цвях? У нас чудові дороги, і я на своєму велосипеді вже другий рік їжджу з цілими колесами. Пропоную звільнити міністра доріг. Ну або хоча б оголосити йому догану. Хоча може то й не міністр винен, а якийсь зальотний москаль кинув цвях. А якщо у нас в країні з'явився москаль, то вимагаю звільнити міністра по боротьбі з москалями і падлюками.

У 19:15 із відповідною заявою на заяву опозиції виступив президент:

- Куме, не пизди!

У 19:30 закінчилося термінове засідання уряду. Обговорювалися важливі для країни питання. Серед яких:

Допомога Німеччині у боротьбі з фінансовою кризою.

Допомога США в боротьбі зі зрадою на фондовому ринку.

Допомога Китаю у боротьбі з демографічною кризою.

Останнім пунктом йшла допомога Московії з харчами, але кворуму вже не було й рішення прийняти не змогли. Міністри, що залишились на розгляд останнього питання просто похитали головами і висловили своє глибоке занепокоєння складною ситуацією у москалів.

Україну накрила літня ніч. Бджоли засинали у вуликах, а українці займалися своєю улюбленою справою, лаяли владу та робили нових українців.
P.S. За три тижня після екстреної заяви лідера опозиції свою екстрену заяву зробив директор СБУ:

- Кум, в нас нема ніяких москалів. І більше ніколи не буде!